Cultuur

7 gouden tips om met Monopoly te winnen

Monopoly winnen

Wil jij ook altijd alles winnen? Dan kan je met monopoly waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Dit spel is lastig om gewoon goed in te zijn. Het lijkt vaak een kwestie van geluk.

En je zal altijd zien dat je op die mega dure straat van je kleine broertje terecht komt en je al je geld kwijt bent… Toch zijn er een aantal handige tactieken die je kunnen helpen om te winnen. Daarom speciaal voor jou, 7 gouden tips zodat je voortaan gemakkelijker Monopoly kan winnen.

1. Go oranje

Koop alle oranje gebieden. Natalie Fitzsimons, de regerende Britse Monopoly-kampioen, legt aan MailOnline uit dat dit een hele goede zet is. Statistisch gezien landen spelers namelijk erg vaak op een oranje straat. Dit komt omdat de kans groot is op oranje te eindigen wanneer je uit de gevangenis komt.

2. Niet die dure..

Het lijkt misschien een goede zet om bijvoorbeeld de Leidsestraat en de Kalverstraat te kopen. Maar deze dure straten kan je beter niet kopen. Ze zijn simpelweg het geld niet waard. Statistisch gezien belanden er namelijk maar heel weinig spelers op deze vakjes.

Lees verder op de volgende pagina en ontdek waarom het heel goed is lekker veel ruzie te maken tijdens een potje Monopolie:

error: Content is protected