Eeuwige discussie

Aan welke kant besmeer je een cracker?

Zelf ben ik er dol op: crackers en knäckebröd! Het is een heerlijk ontbijtje met avocado of gewoon met aardbeienjam. Maar toen ik laats vrolijk mijn sesam cracker aan het besmeren was kreeg ik een paar gekke blikken van mijn collega’s. “Waarom besmeer jij de onderkant van je cracker”. Huh? Onderkant? Ik was er niet van op de hoogte dat het schijnbaar super raar is wanneer je de platte kant van de cracker besmeert in plaats van de kant met de gaatjes.

Jawel, de mensheid is wederom verdeeld in twee groepen. Team platte kant en team gaatjes kant. Maar wie heeft er gelijk? OK, even de meest gebruikte argumenten op een rijtje voor beide teams.

Gaten kant:

De afbeelding op verpakking laat toch duidelijk zien dat de gaten kant de bovenkant is. Daarnaast worden ze met de platte kant naar beneden gebakken dus hoe kom je erbij dat dit de bovenkant is?! Wanneer je de cracker omdraait vallen ook nog eens alle zaden en pitten eraf..

Lees verder op de volgende pagina:

error: Content is protected