Eeuwige discussie

Aan welke kant besmeer je een cracker?

Platte kant:

Je kan toch veel beter een plat oppervlak beleggen dan een maanlandschap? Veel praktischer! Bovendien proef je de sesam veel beter wanneer deze aan de onderkant zit en dus direct je tong raakt. Trouwens, ken je die dubbele crackers van Wasa? Dan zit het beleg op de platte kant.

Wat zegt de expert?

Een woordvoerder van Wasa heeft ooit in een interview met het NRC laten weten dat zij de bolle kant van de crackers op de afbeeldingen beleggen omdat dit er smakelijker uit ziet. De reden dat ze de dubbele crackers aan de platte kant besmeren is dat het hier beter op blijft zitten en zo de aantrekkelijkere andere kant met noten en zaden zichtbaar is. Ik als fanatiek lid van team platte kant lees hierin toch echt een kleine voorkeur voor de platte kant 😉

Om een lang verhaal kort te maken: laat vooral iedereen lekker zelf beslissing welke kant hun voorkeur heeft (pun intended). Welke kant kies jij? Vergeet het niet te delen via de socials.

error: Content is protected