Wetenschap

Dit is wat je lievelingskleur volgens kleurpsychologie over je karakter vertelt

Roze

Met je warme en vriendelijke karakter geef je iedereen een goed gevoel. Je bent er altijd voor je vrienden en je hoopt stiekem dat je daar iets voor terugkrijgt. Je bent een beetje naïef en gevoelig. Die gevoeligheid laat je zien want je weet dat dit je kracht is. Je ziet de wereld door je roze bril en inspireert zo, zonder het soms zelf door te hebben, de mensen om je heen dit ook te doen. De wereld mag van jou wel een beetje zachter en dankzij jou gebeurt dit ook.

lievelingskleur persoonlijkheid

Blauw

Wanneer het over lievelingskleuren gaat staat blauw wereldwijd bovenaan. Dit komt vooral door de mannen die massaal voor deze kleur kiezen. Net als de kleur ben je koel en kalm. De kleur blauw wordt vaak gekoppeld aan rust, betrouwbaarheid en sereniteit. Jij bent vaak de gene die een ruzie sust en je bent als geen ander in staat de rust en vrede te behouden. Daarnaast ben je gemakkelijk in de omgang en zeer loyaal. `Komt wel goed´ is je lijfspreuk.

Oranje

Jij bruist van levenslust. Het liefst doe je alles samen en ben je nooit alleen. Hapje eten, drankje doen, filmpje pakken, behangen, de afwas. Altijd is er wel iemand die naast je staat. Je houd wel van een beetje luxe en soms kan je verhalen een beetje dramatiseren. Wie houdt er niet van een iets te sterk verhaal? Je bent de onrust zelve en stilzitten doe je niet vaak. Dingen serieus nemen is ook niet je sterkste punt. Misschien is het goed om af en toe je rust te pakken en de boel eens te relativeren?

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden en familie via de socials.

error: Content is protected